torstai 20. marraskuuta 2014

Hammashuollossa

Tiistaina minä kävin hampaanpoistossa. Aamulla minun olisi pitänyt jo aavistaa, että jotain outoa on tulossa, kun isäntäväki jätti minut tyystin ilman aamupalaa. Olihan se hieman outoa, että Sipi söi hyvällä ruokahalulla ja minä en saanut mitään. Ajattelin, että ehkä pieni paasto kuitenkin tekee hyvää linjoilleni.
Illalla hyppäsimme autoon ja ajoimme Vettoriin. Siellä lääkäri pisti pyllyyni piikin, ja sen jälkeen alkoikin väsyttää.
Yritin sinnitellä hereillä. 
Lopulta oli kuitenkin pakko antaa unen tulla. 
Ja sen jälkeen minulla ei olekaan enempää muistikuvia.
Kun heräsin, kuulin emännän ja isännän äänen, kun he keskustelivat minua hoitaneen eläinhoitajan kanssa. Leikkaus oli mennyt ihan suunnitelmien mukaan ja kaikki oli siis hyvin. Lohjennut alaetuhammas oli poistettu ja leikkaus meni niin siististi, ettei suuhun tarvinnut edes tikkejä laittaa.
Minä hoipertelin autoon, vaikka olo oli todella huono. Kotipihassa hyppäsin autosta ilman lupaa heti kun luukku aukesi (vaikka se on kiellettyä ja tiedän sen, mutta en oikein ollut oma itseni tuona iltana) ja tasapaino oli niin huono että meinasin mennä kuperkeikkaa parkkipaikalla.
Hoitaja oli sanonut, että koska olin saanut paljon nestettä leikkauksessa, minulla varmaan on kova pissahätä illalla. Isäntäväki käytti minua takapihalla monta kertaa illan aikana, mutta en vaan saanut pissaa tiristettyä. Itse asiassa minulla oli koko illan niin huono olo, että vain huojuin ja hoipertelin. Olisin halunnut vain nukkua. Sipi oli tosi huolissaan minusta ja valvoi ja käveli hermostuneena edestakaisin.
Yöllä emäntä vei minut taas takapihalle pissalle, mutta minua huojutti vain enkä tehnyt pissaa. Kun menimme sisälle, emäntä huomasi, että minulta olikin lirahtanut pissat häkkiin. Se oli aika noloa, mutta en voinut sille mitään.
Aamulla olo oli jo paljon parempi ja pääsin pienelle aamulenkille. Sen jälkeen söin pienen aamupalan.
Nyt leikkauksesta on mennyt kaksi päivää ja minä olen ihan ennallani, yksi hammas vaan puuttuu suusta. Olen lenkkeillyt ja syönyt ihan normaalisti. Sitä en vaan tajua, että emäntä laittaa minun suuhuni aina ruokailun jälkeen pahanmakuista litkua. Se on ihan hirveää ja haluaisin että sitä ei laitettaisi minulle.

2 kommenttia:

  1. Voi pientä! Olipas symppis tarina hampaanpoistosta, voithan paremmin pian!
    T. Iiris ja emäntä <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos sympatiasta! Voin kyllä jo paljon paremmin ja olen aivan oma itseni taas.

    VastaaPoista