tiistai 25. elokuuta 2015

Epäily sinilevämyrkytyksestä

Viime yönä ja tänä aamuna minulla oli todella huono olo. Ravasin taas ulkona koko yön ja aamulla join ensin kauheasti vettä ja sitten oksensin kaiken eteisen matolle. Ruoka ei taaskaan maistunut.
Emäntä huolestui niin paljon, että varasi ajan eläinlääkärille. Myös kasvattajamme sanoi, että sinilevämyrkytys on vakava juttu ja siihen voi koira jopa kuolla.
Päivällä minun vointini parani kuitenkin aika paljon, olin jo melko reipas eikä minua enää oksettanut. Kävin ulkona ripuloimassa muutaman kerran, mutta minulla ei ollut enää niin kauhea olo kuin aamulla. Sipinkin olo koheni. Hän jopa söi aamuruokansa, vaikka oli yöllä ripuloinut samaa tahtia minun kanssani.
Iltapäivällä emäntä vei minut eläinlääkärille. Minua tutkittiin ja tassustani otettiin verinäyte. Sain myös nestettä ihon alle, koska olin kuivunut. Verikokeessa kaikki arvot olivat onneksi normaalit! Meitä vaivaa siis vain ripuli, mutta ei onneksi sinilevämyrkytys.
Seuraavat päivät otamme rennosti, syömme kevyesti ja juomme paljon. Minä sain mukaan myös ripulilääkettä, jota Sipikin voi ottaa jos tauti ei ala paranemaan.
Oloni parani heti kun kävelimme eläinlääkäristä ulos, kun olin saanut nestettä ja kipulääkettä.
Nyt levätään ja parannutaan rauhassa.

1 kommentti:

 1. Hei Villa

  Oli ikävä kuulla mahataudista, mutta onneksi se on jo takana päin.
  Sinulla ja Sipillä on ollut montakin mukavalta kuulostavaa reissua.

  Terveiset Sipille ja isännälle ja emännälle.

  Mufa

  VastaaPoista