sunnuntai 23. elokuuta 2015

Hellepäiviä

Tänä vuonna lämpimät kesäpäivät alkoivat vasta elokuussa. Ei se haittaa, päinvastoin.

Olemme taas hiukan reissanneet. Viikko sitten olimme Tahkolla mökkeilemässä ja tänä viikonloppuna kävimme Turussa kaupunkilomalla. Tahkolla oli mukavaa, koska mökillä oli iso piha, ja sain lekotella varjossa ja nauttia lämpimästä kesäpäivästä. Sipi halusi istua aidalla emännän kanssa ja katsella maailman menoa.

Kaupunkiloma Turussa oli myös mukava. Majoittauduimme aika lähellä keskustaa ja kävimme Samppalinnanpuistossa lenkillä. Aamulenkillä Sipi sekosi ja alkoi juosta villisti ympäriinsä ja minä koitin saada sitä kiinni. Kaupungissakin voi siis pitää hauskaa.

Turusta ajoimme Ruskolle ja kävimme viettämässä kesäpäivää kolmen pojan kanssa. Nautimme nurmikolla loikoilusta, erilaisista pallopeleistä, puutarhan antimista ja vesileikeistä. Aika täydellinen päivä.

Tänään olimme Eteläkärjessä nauttimassa merellisestä ilmastosta. Ilmassa oli varmaan 25 astetta lämmintä ja vesi oli sopivaa. Meille meinasi tulla pieni hätä, kun isäntäväki puki märkäpuvut päälle, lähtivät uimaan ja jättivät meidät rannalle ruikuttamaan. Meistä oli todella kurjaa, ettemme saaneet lähteä mukaan ja Sipi vinkui niin kovaäänisesti, että se varmaan kuului saaren toiseen päähän asti. Lopulta pääsimme mukaan, mutta jouduimme uimaan vähän kauempana ihmisistä, jottemme olisi kynsillämme rikkoneet hienoja märkäpukuja.

Lekottelimme kallioilla monta tuntia. Katselimme ohi ajavia veneitä ja melojia, söimme keksejä, kävimme välillä uimassa ja torkahtelimme minne sattuu. Kiva kun on kesä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti