keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kuulumiset

Meidän elämämme on ollut viime viikot rauhallista. Emme ole käyneet juuri missään (paitsi viime viikonloppuna Kankaanpäässä päiväreissussa, ja se olikin kiva reissu koska perillä oli paljon kivoja ihmisiä ja saimme olla koko illan pihalla vapaina). Täällä uudessa kotipaikassa riittää paljon tutkimista. Olemme myös päässeet uimaan vähintään kerran päivässä.

Tänään minä kävin uimassa kolme kertaa. Turkkiini oli jostain syystä päässyt ulostetta. En ollenkaan ymmärrä, mistä ihmeestä se oli voinut selkääni tarttua. Ei se varmaan ainakaan johtunut siitä, että kieriskelin eräässä hyvänhajuisessa heinikossa. Harmikseni isäntä huomasi sen, ja patisti minut uimaan. Sain hakea keppiä todella kaukaa kolme kertaa, niin että turkki meni aivan läpimäräksi. Ikävä kyllä se hyvä kakanhaju katosi selästäni. Isäntä vielä oikein pyyhki selkääni rätillä kotona, jotta varmasti mitään ei jäisi jäljelle. On se kumma. En aina ymmärrä ihmisiä.

Muuten meille ei ole tapahtunut oikein mitään. Halli kävi tervehtimässä meitä pari viikkoa sitten, ja viime viikolla saimme ihmisvieraita Lahdesta. Kävimme Eteläkärjessä katsomassa merta. Sipi ja minä laukkasimme edestakaisin ihmisten välillä ja saimme hyvän juoksutreenin samalla.

Lupaan kirjoittaa ahkerammin, kun meille tapahtuu taas jotain mielenkiintoista.

1 kommentti:

  1. Voi olla, että sinun ja Sipin elämä on ollut rauhallista. Minun mielestäni isännän ja emännän elämä ei ole ollut kovin rauhallista, urheilu- ja matkailukuulumisista päätellen. Jatkakaa te vain leppoista elämää!

    VastaaPoista