lauantai 25. helmikuuta 2017

Kevättä odotellessa

Suomessa on tällä hetkellä parhaat talvikelit, joita kateellisina katselemme kuvista. Muistan miten minäkin aina siristelin silmiäni kirkkaassa kevätsäässä, kun kävelimme aikoinaan jäällä.
Täällä ei ole paljon tarvinnut silmiä siristellä, kun on satanut vettä monena päivänä. Yhtenäkin iltapäivänä satoi ihan kaatamalla, kuin oltaisiin oltu suihkussa. Se hyvä puoli siinä tietysti oli, ettemme joutuneet oikeasti suihkuun kun kastuttiin ulkona jo.
Välillä on myös aurinkoista. Eilenkin aurinko paistoi ja lämmitti kunnolla, parvekkeella oleva lämpömittari näytti 15 astetta plussaa.
Kyllä minä luulen, että se kevät kohta tulee. Olen jo vaihtanut talviturkkinikin ja Sipi myös. Sipillä on taas menossa jokakeväinen turkkiremontti, jolloin koko turkki vaihtuu ennen juoksuja pehmeään ja valkoiseen höttöön. Hän näyttää vähän hattaralta; laihalta mutta pehmeältä hattaralta. Harmi vaan että Sipin naamaan tuli ruma arpi tässä jokunen viikko sitten. Ei häntä varmaan kukaan poika enää huoli kun naama on tuon näköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti