sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Stadtpark - uusi aluevaltaus

Tänään kävimme ensimmäistä kertaa Hampurin Stadtparkissa. Meidän ei ole aiemmin tullut mentyä sinne, koska se ei ole ihan tässä lähellä, vaan sinne matkustaminen kestää yli puoli tuntia autolla.

Stadtpark oli kuitenkin ihan kiva paikka. Tietysti aurinkoisena sunnuntaina siellä oli hurjan paljon väkeä, mikä oli vähän ahdistavaa. Siellä ei myöskään ole erillistä koirien ulkoilualuetta kuten useissa muissa puistoissa on, vaan koirille oli samantapainen pieni aidattu alue kuin Suomessa yleensä koirapuistot.

Menimme ensin poseeraamaan Planetariumin edustalle. Se on suosittu kuvauskohde, joten tietenkin mekin halusimme siitä kuvan.


Kävelimme puiston polkuja eteenpäin ja ihmettelimme kaikkea mitä näimme, mm. eilisen Rolling Stones -konsertin jäljiltä purettavaa lavaa, amerikkalaista jalkapalloa, maahockeypeliä ja lampea, jossa uitettiin radio-ohjattavia veneitä.


Pulahdimme myös Ententeichissa, vaikka ei ollutkaan niin kuuma. Lämpömittari näytti vain 18 astetta. Meillä on aina uimahaluja!

Sipiä alkoi vähän hermostuttamaan, kun jouduimme olemaan niin paljon kytkettyinä. Hänellä olisi ollut paljon energiaa juosta ja riehua, mutta puistossa oli niin paljon ihmisiä, polkupyöräilijöitä ja kaikkea hämminkiä, ettemme voineet kulkea vapaina. Tai minä tietenkin voin, koska olen niin cooliainen. Sipi sen sijaan on menettänyt luottotietonsa, kun se on jokusen kerran lähtenyt vaikka kanin tai oravan perään ilman lupaa.


Loppupuolella lenkkiä poseerasimme vielä tällaisen hienon koiraperheen kanssa. Tuo lauma vaikuttaa kyllä aika jäykältä, joten jätimme ne siihen ja jatkoimme matkaa autolle oman isäntäväen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti