lauantai 6. huhtikuuta 2019

Kiire nukkua

Luin Twitteristä kollegani somejulkkis Seppo-koiran päivitystä nukkumisesta. Siitä tulikin mieleen, että minulla myös päivät menee kiireisesti nukkuessa.

Yleensä aloittelen päivän omassa pedissäni, siinä josta on suora näköyhteys keittiöön. Voin samalla vaivihkaa tarkkailla syöjiä ja varmistaa, ettei murusia tai muuta jää turhaan lattialle kuivumaan.
Aamupäivällä siirryn yleensä toiseen koirapetiin, joka on olohuoneen puolella. Siitä näkee ovelle ja voin samalla vartioida kotia. Aika usein kyllä nukun niin sikeästi, että vartioiminen jää Sipin harteille.
Iltapäivällä nukun takkahuoneen pehmeällä sohvalla. Siinä tulee niin hyvät unet ja voi rentoutua kunnolla. Yleensä kiepsahdan niin, että nukun selälläni tassut kohti taivasta. Tästä asennosta en mielellään haluaisi nousta ollenkaan. Kaikkein parasta on, jos joku laittaa takkaan tulet. Siitä tulee niin mukavan lämmin.Sipi nukkuu työpäivän ajan yleensä työhuoneen lampaantaljalla, jotta hän voi pitää seuraa emännälle.

Illalla sitten jatkan unia usein olohuoneen matolla, jos ihmiset katsovat telkkaria. Toinen hyvä vaihtoehto on takkahuoneen matto, koska sen yläpuolella on ilmalämpöpumppu, joka puhaltaa lämmintä ilmaa.

Näin se päivä menee mukavasti ja kiireisesti. Olen yleensä niin poikki tästä kaikesta, että yöllä nukun sikeästi omassa pedissäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti