torstai 15. elokuuta 2019

Öölannissa

Tänään olemme taas matkustaneet Ruotsiin. Eilen illalla hyppäsimme laivaan ja aamulla heräsimme Ruotsissa. En olekaan ollut täällä pitkään aikaan.
Aamulla ensimmäiseksi pidimme ulkoilu- ja aamupalatauon, koska pitkän laivamatkan jälkeen se oli tarpeen. Aamukävelyn jälkeen minun turkistani löytyi kolme punkkia! Onneksi meillä on punkkipannat.
Tukholmasta jatkoimme matkaa etelää kohti. Pidimme pari lyhyempää jaloittelu- ja juomataukoa ja lisäksi yhden kunnon lenkkitauon Gamlebyssä. Gamlebyn Folkparkissa oli hauska trollipolku, jonka varressa oli kymmeniä erilaisia betonista tehtyjä trolliveistoksia. Ne oli aika hauskoja ja me tutkimme niitä iloisina.


Ulkoilun jälkeen matka jatkui Kalmariin. Kävimme tutustumassa Ironmanin kisapaikkaan ja tietenkin ottamassa muutaman kuvan.


Kalmarista ajoimme vielä Öölannin puolelle ja aiomme olla täällä muutaman yön. Majapaikkamme vaikuttaa ihan kivalle. Olen kyllä niin poikki matkustuspäivästä, että olen enimmäkseen nukkunut täällä tänäiltana. Huomenna uudet kujeet sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti