maanantai 14. joulukuuta 2020

Retki Matildanjärvelle

Eilen oli kolmas adventti ja päätimme sen kunniaksi lähteä Teijon kansallispuistoon Matildanjärvelle retkeilemään. Mukaan lähti Urpo ja Kärsä sekä muutamia ihmisiä. 

Reitti menee suureksi osaksi metsäpolkuja ja kallioita pitkin ja maisematkin ovat oikein hienot. Mutta juuri ennen Roosinniemen taukopaikkaa pitää mennä erään märän kosteikon yli pitkospuita pitkin ja se oli ihan hirveää. Minä en halunnut mennä ollenkaan pitkospuita, koska ne olivat liukkaat ja minun edessä ja takana oli kulkijoita, mistä ahdistuin. Niinpä hyppäsin sivuun ja juoksin kosteikkoa pitkin niin että tassut ja massu sekä takki kastuivat. 

Taukopaikalla riehaannuimme aivan holtittomasti! Me koirat emme saaneet eväitä, joten pistimme pystyyn hirveät painit! Kukaan ei varmaan olisi arvannut, että meistä lähtee niin paljon ääntä ja että pystymme riehumaan niin villisti. Minäkin jahtasin Urpoa laavun ympäri ja välillä pistimme Sipin kanssa Kärsän ihan matalaksi, jos se yritti juosta liian kovaa. Meillä oli kyllä tosi hauskaa! Ja näin pysyimme hyvin lämpiminäkin. 

Paluumatkalla jouduimme vähän poseeraamaan eräällä kalliolla. Minua hävetti, koska ohi käveli ihmisiä je ne varmasti huomasivat, että tässä on joku Instagram-sessio meneillään. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti