torstai 24. kesäkuuta 2021

Kesälomareissu Ähtäriin

Pääsin ensimmäistä kertaa kesälomareissuun. Isäntäväki pakkasi auton täyteen tavaroita ja me hyppäsimme Sipin kanssa takakonttiin. Oli todella kuuma päivä, ulkona oli noin 30 astetta lämmintä. 


Onneksi autossa on ilmastointi ja meillä oli takakontissa oma pieni tuuletinkin. Tässä kuvassa se juuri puhaltaa Sipin korvaan, jonka takia hän ei voi pitää korvia pystyssä.


Ajoimme Tampereen ohi Ähtäriin. Perillä olimme vasta illalla, mutta pysähdyimme Ylöjärvellä pitämään pienen ruoka- ja uimatauon. Se tulikin tarpeeseen, sillä minulla on aina kova nälkä.


Ähtärissä menin ensimmäistä kertaa hotelliin. Hotellin käytävillä oli jännittävää, enkä meinannut millään oppia, mikä on meidän huoneen ovi. Huoneestamme pääsi onneksi takaovesta suoraan pihalle, mikä oli todella kiva juttu, kun minä kävin aamuyöstä nopeasti tarpeillani. 


Hotellin vieressä oli myös ihana iso järvi, jossa uimme monta kertaa. 


Isäntäväki kävi katselemassa toisenlaisia eläimiä ja sen aikaa Sipi ja minä odottelimme huoneessa. 
Siellä oli ihan leppoisaa. Yhdellä kerralla minulle kyllä tuli aika pitkäksi ja päätin silputa isännän uimatossut pieniksi palasiksi. Isäntä taisi olla siitä aika harmissaan. 


Reissussa oli kivaa, koska koko ajan tapahtui uusia jännittäviä juttuja. Olinkin aika poikki, kun parin yön jälkeen palasimme kotiin. 

Sitten alkoikin ensimmäisen juhannukseni vietto, mutta kerron siitä lisää myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti