maanantai 19. heinäkuuta 2021

Tuholainen

Olen aika kyllästynyt olemaan yksin kotona. Minusta on niin tylsää, kun en pääse ulos eikä sisälläkään ole oikein mitään tekemistä. Jos isäntäväki on pitkään pois kotoa, keksin kaikenlaista pientä puuhaa aikani kuluksi. 

Viime aikoina olen erikoistunut roskien levittämiseen. Yhtenä päivänä avasin muoviroskiksen ja levitin kaikki muovipakkaukset ja muut muoviroskat ympäri asuntoa. Monissa purkeissa ja pakkauksissa oli vielä makua, joten nuolin niitä puhtaiksi. Vähän jugurttia saattoi mennä siinä hässäkässä lattialle ja matolle, mutta ei se kai niin vakavaa ole. Tein kuitenkin parhaani siivotakseni sotkut.

Toisena päivänä muoviroskis oli laitettu piiloon, joten avasin koko roskiskaapin. Otin ensin sekajätepussin ulos roskiskaapista ja tyhjensin sen kokonaan keittiön lattialle. Sitten hoksasin, että biojäteasia on myös roskiskaapissa. Siellä oli kaikkea tosi hyvää, kuten teepusseja, kaalia, vesimelonin kuoria ja muuta kivaa. Söin biojätteistä noin puolet. Sitten minut yllätettiin! Emäntä tuli kotiin, eikä hän ollut kovin iloinen aktiivisuudestani. Kyllä minuakin vähän nolotti, kun tajusin mitä tuli tehtyä. 

Tässä esitän viatonta koiranpentua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti