maanantai 14. marraskuuta 2022

Retkellä Kemiönsaaren Ekniemessä

Kemiönsaaren Ekniemeen on avattu uusi retkeilyreitti, jota päätin lähteä katsomaan. Otin mukaani Nipsun ja Kumun, mutta Sipi jäi tällä kertaa kotiin. 


Emäntä oli lukenut netistä, että reitillä on paljon portaita, ja sen takia oli parempi että Sipi ei tullut mukaan. Tällaiset portaat eivät tee hyvää hänen selälleen. 
Reitti oli ihan uusi, kuten näkee näistäkin portaista. Myös laavu ja näkötorni olivat aivan tuliterät.


Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin. 


Kumun kanssa meillä oli erittäin villit ja äänekkäät leikit. Emme voineet jättää toisiamme rauhaan hetkeksikään. Aivan ihanaa kun on tuollainen kaveri, joka on samalla energiatasolla liikkeellä. 


Nipsu ei halunnut riehua, mutta hän suostui tulemaan kanssani samaan valokuvaan kivipaasin eteen, kunhan välillämme oli noin 1,5 metrin hajurako.


Kukkulan huipulla oli näin hienot maisemat! Täältä kuulemma voi nähdä melkein Turkuun saakka. Minä näin vain makkaranpaistajat laavulla. 

Loppumatkasta minunkin oli pakko rauhoittua ja pysähtyä miettimään elämän suuria asioita. Mietin esimerkiksi, että elämässä taitaa olla kyse siitä, että nauttii jokaisesta päivästä ja kerää ympärilleen kavereita, joiden kanssa on mukava viettää aikaa. 

Vielä viimeiset riehakkaat halit, ennen kuin hyppäsimme omiin autoihimme ja ajoimme kotiin. Nähdään taas ensi kerralla, Kumu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti