lauantai 11. elokuuta 2012

Lomailu jatkuu

Saariston ihmeet nähtyäni päätin lähteä isäntäväen ja Rekun kanssa viikon mittaiselle autolomalle Suomeen. Kävimme ensin Haukiputaalla, missä uimme Perämeressä. Sitten piipahdimme Kemissä, missä tutustuimme mummoon. Oulujärven rannalla yöpyessämme kävelimme rantoja pitkin, mutta emme menneet uimaan koska satoi niin kamalasti. Kuopiossa kävelimme Puijon rinteillä, vaikka edelleen satoi.

Leppävirralla sade loppui. Kuusankoskella söimme valtavasti mustikoita ja löysimme hatullisen kanttarelleja ja kävimme myös Millan luona.Lahdessa lenkkeilimme tuttuja polkuja. Orimattilassa kävimme Kalliojärven uimarannalla piknikillä.
Oli jännittävää olla autolomalla, sillä koskaan ei voinut olla varma missä kivassa, uudessa paikassa auton takaluukku taas aukeaakaan. Uusissa paikoissa oli paljon uusia hajuja, eikä sitä aina nukkunutkaan niin hyvin vieraissa majapaikoissa. Autossakaan ei oikein kunnolla voi levätä. Sitä mukavampi on olla taas kotona, omassa häkissä tai lempipaikassani tassut sohvaa vasten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti