sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Valkkaritreffit Kirkkonummella

Veljeni Everi laumoineen järjesti eilen valkkaritreffit kotipihallaan Kirkkonummella. Tarkoituksena oli treenata tottelevaisuutta ja vaihtaa kuulumiset. Everille sattui onnettomuus viime viikonloppuna ja sen takia koko treffit meinattiin joutua perumaan, mutta onneksi hän selvisi säikähdyksellä ja on jo hyvässä kunnossa.

Lähdin treffeille Sipin ja emännän kanssa, emme viitsineet ottaa Rekkua mukaan kun hän ei ole valkoinen. Rekku nauttikin yksinolosta koko lailla ja pääsi vielä isännän kanssa pitkälle yksityislenkille illalla.

Perille päästyämme Sipi aloitti hurjat painit siskonsa Pihkan kanssa. Ensin se näytti hauskalle, mutta sitten Sipi kävi Pihkaan kiinni ja alkoi rähisemään niin kovaa, että se ei ollutkaan enää hauskaa ja pennut piti erottaa toisistaan. Paikalla oli myös Sipin veli Max, joka lymyili auton alla eikä halunnut aluksi leikkiä siskojensa kanssa ollenkaan. Pihka ja Sipi pantiin jäähylle ja me aikuiset koirat aloitimme treenit.


Ensin Justus ja Halli esitteli taitojaan. Sen jälkeen Bite ja Bipa ja sitten oli minun vuoroni. Emäntä ei oikein enää muista miten treenataan, koska meillä on ollut aivan liian pitkä treenitauko. Hän saikin hyviä vinkkejä. Minä tietysti osaan jo kaiken. Minun jälkeeni Tiinan koirat Minto, Oikku ja Pokka pääsivät kentälle. Sitten vielä Mervin koirat. Ihan lopuksi Everin "velipuoli" Acu piti pienen hakunäytöksen.

Treenin jälkeen pennut pääsivät taas temmeltämään. Pentujen seuraksi tuli Pokka, johon Sipi ihastui taas. Pokkahan hoiti Sipiä ja muita pentuja jo pentulaatikossa ja nyt Sipi ei jättänyt Pokkaa rauhaan hetkeksikään. Pokka leikitti pentuja hienosti.

(Emäntä pahoittelee kuvien laatua, hyperaktiivisista pennuista on vaan niin vaikea ottaa tarkkoja kuvia.)


Max-rukka putosi ojaan ja kastui yltäpäältä ja meni ihan kuraiseksi. 


Kotimatka oli hiljainen. Sipi kuukahti heti ja minuakin nukutti aika lailla. Olipa mukava päivä, lisää tällaisia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti