maanantai 9. kesäkuuta 2014

Sipin sairaskertomus

Meillä oli taas hieman normaalista poikkeava viikonloppu. En enää oikeastaan tiedä millainen on normaali viikonloppu, kun tuntuu että koko ajan on jotain erikoista.
No ensinnäkin viime viikolla Sipi alkoi taas yskiä pahasti. Isäntäväki epäili kennelyskää ja laittoivat sekä Sipin että minut valkosipuli- ja vitamiinikuurille. Minua vähän inhotti se raaka valkosipuli ruuan joukossa, mutta Sipi ei tainnut edes huomata mitään. Yskä loppuikin ihan muutamassa päivässä, ilman sen kummempia troppeja.
Juuri kun yskästä päästiin, tuli Sipin jalka kipeäksi. Me hieman törmäsimme toisiimme, kun leikimme keppien kanssa Koivuluodossa. Alkuun Sipi roikotti häntäänsä toisella puolella surkean näköisenä, mutta seuraavana päivänä kipu alkoikin vasemmassa etujalassa.
Tämä huomattiin tietenkin vasta siinä vaiheessa, kun olimme hoidossa koko lauantaipäivän. Isäntäväki pukeutui mustaan ja jätti meidät hoitopaikkaan. Siellä huomattiin, että Sipin jalka on melko kipeä. Teimme ihan pieniä kävelylenkkejä vain.
Illalla kun meitä tultiin hakemaan, oli jalka jo siinä jamassa, että Sipi joutui osittain konkkaamaan kolmella jalalla. Tosin ei se kauaa sitä jaksanut, kun on tuollainen höösä. Lopulta se taas vaan painoi menemään kivusta huolimatta.
Nyt Sipi jatkaa sairaslomaansa. Minä pääsen yksin pitkille lenkeille ja Sipi käy vain välttämättömimmät pikkulenkit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti