lauantai 9. tammikuuta 2016

Uudenvuodenjuhlissa

Kävimme ottamassa uuden vuoden vastaan saksanseisojaystäviemme Urpon ja Kärsän luona Paimiossa. Tässä muutama kuva sieltä.

Ennen lähtöä satutin takatassuni johonkin terävään metsässä, ja siitä tuli vähän verta. Onneksi Urpolla oli töppönen, jota hän suostui lainaamaan minulle, niin että kyläilypaikan lattiaan ei tullut pieniäkään verijälkiä.

Urpon ja Kärsän luona saa olla sohvalla! Aluksi meitä hieman kainostutti kiivetä sohvalle, sillä se on kotona kiellettyä, mutta lopulta turha vieraskoreus sai jäädä. Urpo ja minä näytimme jo mallia sohvalla loikoilusta, kun Sipi vielä harkitsi.

Sipi kuitenkin valtasi paikkani heti silmän välttäessä, joten minä oikaisin lattialle. Se on oikeastaan ihan yhtä mukavaa.

Uudenvuodenpäivän päivälenkillä kuljimme laavun ohi, ja tietysti meidät laitettiin poseeraamaan. Me hyppäsimme kokonaan pölkkyjen päälle, mutta pojat pitivät takajalat maassa.

Reitin varrella oli myös satumetsä, joka oli vielä aivan vihreä, vaikka kaikki olikin jo jäässä. Sipi ja Kärsä laukkasivat sammaleella niin kovaa, että eivät ehtineet edes kuvaan.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille blogini lukijoille!!!
Toivottaa Villa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti