tiistai 10. lokakuuta 2017

Alstertalissa

Viime viikonloppuna teimme jälleen mukavan ulkoiluretken. Kävimme toisella puolella Hampuria Alstertalissa. Normalisti sinne ajaa Autobahnia pitkin puolisen tuntia, mutta sunnuntaina oli kova ruuhka ja matkaan meni reilu tunti. Isäntä vaikutti olevan hieman hermostunut, kun matka ei edennyt. No, pääsimme lopulta perille ja saimme hyvän parkkipaikankin.


Ulkoilualue oli aika suuri ja siellä mentiin välillä Alsterin yli siltoja pitkin.
Sää oli aurinkoinen ja alueella oli paljon ulkoilijoita liikkeellä. Se ei meitä haitannut, isäntäväkeä ehkä vähän.


Puistossa oli kuitenkin aika rauhallista ja rentouttavaa.

Välillä pidimme tauon erään kahvilan terassilla. Isäntäväki joi kahvia ja söi kakkua. Me emme saaneet mitään muuta kuin lepotauon. Se sopikin minulle oikein hyvin.

Käyttäydyimme erittäin hienosti kahvilassa, vaikka itse sanonkin. Lepäsimme rauhallisina emmekä hämääntyneet, vaikka tarjoilijat seikkailivat koko ajan meidän ympärillä ja kauempana nurmikentällä juoksenteli vapaana irlanninsetteri.


Paluumatkalla pulahtelimme Alsteriin tämän tästä. Sipi oli melkein koko ajan vedessä muutenkin ja halusi koko ajan kastella turkin ja juoda vettä. Minäkin kävin monta kertaa vedessä, mutta en sentään ihan joka mutkassa niin kuin Sipi.

Kaikenkaikkiaan oli erittäin onnistunut retkipäivä taas kerran. Onneksi sunnuntaina paistoi aurinko, kun melkein kaikkina muina päivinä on satanut vettä. Vesisade tarkoittaa suihkuttelua ja pyyhkimistä joka ulkoilun jälkeen. Niistä en oikeastaan välittäisi lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti