keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Sipin tallipäivä

Pitkästä aikaa Sipi pääsi käymään hevostallilla. Minutkin oli kutsuttu, mutta en jaksanut lähteä mukaan. Tallilla tuli heti vastaan saksanpaimenkoira Rudolf. Sipi empi vähän aluksi, mutta lopulta he hyväksyivät toisensa ja touhusivat vähän yhdessä. Leikkimisestä ei kuitenkaan tullut mitään, Rudolf oli vähän liian iso ja pelottava kaveri Sipille. 

Sipi pääsi Taku-hevosen kanssa pienelle kävelylenkille pimeälle metsätielle. Taku kulki taluttimessa kuten Sipikin, joten lenkki oli ihan rauhallinen. Sipi käyttäytyi hienosti, hän tietenkin tietää, ettei hevosen kanssa auta alkaa hermoilemaan, ettei vaan jää jalkoihin.

Tallilla parasta on tietenkin ihanat hajut ja hevosten herkut, joita löytyy tallin lattialta. Sipi kulkikin koko ajan kuono maassa ja imuroi kaikkea hyvää suuhunsa. 

Tallikissa Pulla oli satulahuoneessa nukkumassa eikä Sipi nähnyt sitä ollenkaan, mutta toinen tallikissa Maitokahvi tepasteli röyhkeästi tallin käytävillä. Sipi ei meinannut uskoa silmiään, kun kissa istahti keskelle lattiaa eikä tehnyt elettäkään väistääkseen. Onneksi välimatkaa oli sen verran, ettei kummankaan tarvinnut alkaa isottelemaan toiselle. Hetken päästä Sipi antoi kissan istua rauhassa ja keskittyi itse muihin asioihin. 

Kyllä tallipäivän jälkeen aina uni maistuu, kun on pää pyörällä hyvistä tuoksuista ja uusista kavereista. Minä nuuhkin Sipin hyvin tarkkaan, kun hän tuli kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti