lauantai 9. tammikuuta 2021

Nukan ensimmäiset kolme viikkoa ja ensimmäinen eläinlääkärikäynti

Nukka on nyt asunut meillä kolme viikkoa. Elämäni oli aikaisemmin hyvin rauhallista ja seesteistä, mutta nyt kaikki on muuttunut. Joka paikassa on pissaa ja kaikessa pitää ottaa huomioon, että Nukka ei jaksa eikä osaa samoja juttuja kuin me seniorit. 

Sipin ja Nukan välit ovat sentään parantuneet huomattavasti. Ulkona he aloittavat hyväntahtoiset painit ihan joka kerta. Sipin poskikarvat ovat Nukan mielestä vastustamattomat. Minä edelleen pidän kuria yllä ja koitan pitää huolta siitä, että kaikki noudattavat sääntöjä eikä kukaan riehaannu liikaa. Heti kun Nukka tekee jotain kiellettyä, esimerkiksi kakkaa lattialle tai repii mattoja, käyn ilmoittamassa siitä isäntäväelle. Minua ja Sipiä ahdistaa aika paljon se, että Nukka ei noudata meidän sääntöjä. 

Tällä viikolla yhtenä yönä Nukka alkoi pissata todella paljon. Hän koitti koko ajan tehdä pissaa, mutta monesti ei tullut kuin muutamia tippoja kun kaikki oli jo tullut. Isäntä vei hänet eläinlääkäriin, jossa todettiin, että Nukalla on virtsatientulehdus. Eläinlääkärissä Nukka oli reipas ja tietenkin hän sai paljon kehuja söpöydestä. Painoa oli 6,3 kiloa. Isäntä sai mukaan antibiotit Nukalle ja ne ovatkin onneksi auttaneet. Nyt Nukka voi jo selvästi paremmin ja pissailee vähemmän. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti