torstai 7. joulukuuta 2023

Itsenäisyyspäivä pääkaupungissa

Lähdimme itsenäisyyspäivän viettoon Helsinkiin. Emäntä meni edeltä jo aamulla ja sitten iltapäivällä isäntä otti meidät autoon ja ajoimme hotellin pihaan. Kyllä ihmettelimme, että miten emäntä voi olla jo siellä. 


Pääsimme nopeasti huoneeseemme ja siellä odotti meitä yleelliset vesiastiat sekä tassupyyhe.


Kävimme pienellä kävelyllä ja söimme päivällisnappulat ja sen jälkeen isäntäväki pukeutui juhlatamineisiin. Tiesimme, että me jäisimme hotelliin nukkumaan. Sipille tämä on tuttu homma ja hän hyppäsi tottuneesti hotellisänkyyn lepäilemään. Minä hyppäsin perässä. 
Se sänky oli niin pehmeä ja siinä oli tosi hyvä lepuuttaa tassuja.

Illalla, kun isäntäväki palasi juhlista, menimme kävelylle öisen Helsingin kaduille. Kävimme läheisessä koirapuistossa ja siellä oli aivan hirvittävästi mielenkiintoisia hajuja. 

Yöllä nukuimme koko porukka tässä sängyssä. Mukavaa kun on lunta ja pakkasta, niin me olemme puhtaita ja punkittomia. 
Sipi tosin ei oikein olisi halunnut isäntäväkeä ollenkaan samaan sänkyyn, ja koitti pari kertaa yön aikana työntää isäntää lattialle jämäkällä nelitassutönäisyllä. Se johti vain siihen, että Sipi komennettin lattialle nukkumaan. 

Seuraavana aamuna kävimme taas kävelyllä ja aamupalan jälkeen alkoi tavaroiden pakkaaminen. Sipi ja minä olisimme kyllä halunneet jäädä tänne pidemmäksikin ajaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti