lauantai 25. toukokuuta 2024

Kesäretki Ramsholmeniin poikien kanssa

Ilo oli ylimmillään tänään, kun pihaan ajoivat autolla Urpo ja Kärsä! En ollut uskoa silmiäni ja korviani, kun tajusin mitä tapahtuu. Sipi oli aivan hermona ja haukkui vain, mutta minä juoksin ympäri ja vuorotellen nuolin Urpon ja Kärsän huulia ja välillä hypin heidän emäntää vasten. 

Lopulta rauhoituimme, Sipi keräsi kaikki lelut itselleen ja viimein meni sisälle viilentämään tunteitaan. Ihmiset söivät lounasta takapihalla ja minä otin nokosia varjossa poikien kanssa. 

Sitten lähdimme Ramsholmeniin luontokävelylle. Siellä oli vehreää ja linnut lauloivat. Ilmassa oli vähän ukkosta ja minä aina höristin korviani kun jostain kuului jyrinää. Kävelimme vakiouimapaikalle ja menimme uimaan. Ainoastaan Urpo ei oikein innostunut kuin kahlailemaan vähän, me muut uimme ihan kunnolla. Minä tein pitkiä lenkkejä ihan itsekseni. Jopa emäntä laittoi uikkarit päälle ja kävi pulikoimassa. 


Uinnin jälkeen meistä otettiin valokuvia, mutta Urpo vain koitti nuolla Kärsän märkää turkkia kuivaksi. 


Minäkin keksin, että se on muuten hyvä idea, ja aloin kuivata omia jalkojani. Sipiä ärsytti ja hän katsoi eri suuntaan.

Sitten alkoi näyttää uhkaavan sateiselle ja lähdimme kävelemään takaisin. Sillalla meistä otettiin vielä lisää kuvia ja ne onnistuivat vähän paremmin. 

Lopulta ehdimme autolle hyvissä ajoin ennen sadetta. 

Olipa mukava päivä ja kiva kun kävimme yhdessä uimassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti