maanantai 19. tammikuuta 2009

Sisäsiisti...?

Meillä on ollut matot lattioilla jo uudestavuodesta asti, eivätkä ne ole kastuneet kuin kaksi kertaa. Tämä ei suinkaan tarkoita, että olisin ehtinyt ulos asti joka kerta, mutta olen oppinut tekemään pissat suoraan kylpyhuoneseen, vieläpä täsmälleen suihkukaivon päälle, mikä on suuresti isäntäväen mieleen. Kakat olen tehnyt sisälle tänä vuonna vain yhden kerran (no okei, ehkä kaksi, tai kolme. Kaksi ja puoli.) Sekin yksi ainoa kerta johtui siitä että en yksinkertaisesti viitsinyt tehdä niitä ulos, ja sitten jouduimme Rekun kanssa olemaan kahdestaan kotona koko illan. Isäntäväen oma vika, mitäs lähditte ulos ilman minua.

3 kommenttia:

  1. Kohta olet jo sisäsiisti! Ei siihen mene kuin hetki niin huomaat että et ole moneen päivään tehnyt mitään sisälle. Odota vain!

    VastaaPoista
  2. Terveisiä täältä Hämeenlinnasta, mielenkiinnolla olemme Villan touhuja emäntäni kanssa seurailleet alusta asti. t. Onni-veljesi :)

    VastaaPoista
  3. Hei vaan, ja terveisiä takaisin sinne Hämeenlinnaan. Mukava kuulla, että olette kiinnostuneita minun touhuistani. Löytyykö verkosta jo onnin kuulumisia tai valokuvia?

    VastaaPoista