tiistai 12. heinäkuuta 2022

Kesäjuhlissa

Olimme tänään kesäjuhlissa Urpon ja Kärsän luona. Siellä oli paljon ihmisiä ja yhteensä 5 koiraa. Vanhin meistä, 14-vuotias Tessa, oli melkein koko ajan autossa, mutta myöhemmin pääsimme tutustumaan häneenkin. 

Ensiksi olimme sisällä ja me kaikki ryntäsimme vähän väliä ovelle aina kun tuli uusia vieraita. 5-vuotias päivänsankarikin säikähti, kun Sipi aloitti haukkumaan aivan kuin hän olisi vahtinut omaa kotiaan. Kyllä meitä vähän hävetti, että haukuimme niin paljon. 


Välillä lepäsimme vähän, tässä Kärsä ja Sipi vierekkäisillä patjoilla. Sohvalle ei mahtunut koiria, kun siellä oli niin paljon ihmisiä.


Sitten menimme ulos. Onneksi pihalla oli miellyttävän lämmin, ei liian kuuma eikä kylmä. 
Sipi löysi Kärsän frisbeen ja piti sitä itsellään ihan vaan ärsyttääkseen Kärsää ja näyttääkseen, mistä kana pissii.
Lopulta frisbee jouduttiin laittamaan pois kokonaan, ettei tilanne olisi kärjistynyt.

Minulle kävi nolo juttu Urpon kanssa. Tykkään Urposta niin kauheasti ja nuolen hänen suunpieliään aina tilaisuuden tullen. En huomannut, että Urpo oli nukahtanut terassille ja nukkui sikeää unta, ja menin muina pentuina ohimennen nuolaisemaan häntä. Urpo säikähti toden teolla ja ärähti minulle! Olin aivan nolona ja luimistelin sen jälkeen myös Kärsälle varmuuden vuoksi.


Tilanne päättyi lopulta onnellisesti ja olimme taas ystäviä. 

Tsillasimme vielä hetken takapihalla ja nautimme lekottelusta. Näimme Tessankin vilaukselta ja hänen kanssaan meni ihan hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti