sunnuntai 30. joulukuuta 2012

2012 yhteenveto

Tänään on vuoden 2012 toiseksi viimeinen päivä .Vuosi on ollut tapahtumarikas, eikä pelkästään hyvässä mielessä. Tässä hieman yhteenvetoa.

Tammikuussa kävin Kuusankoskella tervehtimässä ystävääni Millaa.

Helmikuussa kitalakeeni juuttui paha keppi ja jouduin hieman paniikkiin.

Maaliskuussa esittelin minusta tehtyjä maalauksia ja seurustelin erään pienen pojan kanssa.Huhtikuussa kävimme Pyhätunturilla talvilomalla. Junassa oli hauska matkustaa ja perillä oli ihanan talvista. Teimme pitkiä kävelylenkkejä jäällä ja metsissä. Ihmisillä ja koirilla oli hyvä mieli!Toukokuussa selkääni tehtiin luukku ja kävin saaristossa minilomalla sekä Hangossa ampumaleirillä.

Kesäkuussa minua puri kyy ja toipumiseen meni pari viikkoa.


Toivuttuani kävimme toisellakin lomalla saaristossa heinäkuussa. Lekottelin nurmella, söin ulkona ja uin paljon.


Elokuussa teimme automatkan Pohjois-Suomeen, yövyimme laavulla ja minä emännöin Everin ja Justuksen vierailua.Syyskuussa muutimme Tampereelle, kävimme kasvattajan leirillä ja minä täytin neljä vuotta.Lokakuussa Sipi tuli taloon ja muutti kaiken. Minusta tuli laumanjohtaja.Marraskuu meni nopeasti, oli pimeää ja kuraista. Sipi kirjoitti oman pissalaulunsa.

Joulukuun alussa jouduin ikävään tappeluun vanhan ystäväni Bertan kanssa. Silmään laitettiin tikit, mutta onneksi parannuin nopeasti. Joulukuussa Sipi lähti omille teilleen melkein tunniksi ja säikäytti meidät kaikki.
Joulu meni mukavasti kotosalla. Ulkoilimme, söimme ja nukuimme paljon. Kävimme Lahdessa eilen viemässä uudenvuodentoivotukset ja huomenna meillä on taas mukava reissu tiedossa. Siitä enemmän ensi vuoden puolella.

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti