lauantai 28. marraskuuta 2009

Kurainen Paimenkoira

Isäntä on ollut taas vaihteeksi kotosalla kaikki päivät, ja niinpä me olemme ulkoilleet tavallista enemmän. Harmi vaan, että ulkona on niin kuraista, että joudumme pesulle melkein jokaisen lenkin jälkeen. Ainakin käytyämme jossain pidemmällä on aivan varmaa, että kaikki jalat, vatsanalus, ja joskus kyljetkin pitää huuhdella. Se ei ole mukavaa, mutta kai se vaan on kestettävä. Toivottavasti kuitenkin lumi tulee taas pian.

Tänään kiersimme taas peltoja ja polkuja niin, että olimme Rekun kanssa kurassa aina selkäkarvoja myöten. Tapasimme tanskandogin, joka oli niin iso, että minua vähän jännitti, mutta me leikittiin kuitenkin lopulta ihan sovussa. Myöhemmin kun isäntä heitti meille palloa, kaikki hämmästelivät juoksunopeuttani. Kun laitan korvat päätä myöten ja annan palaa täysillä minkä tassuista pääsee, kiihdyn sänkipellolla huimaan vauhtiin. Savi vaan lentää ilmassa kun painelen menemään. Ainakin saan Rekun nykyään leikiten kiinni!

3 kommenttia:

  1. Villuriina, kannattaa aloittaa ne juoksut pian, jos ne ovat tullakseen. Kolmen viikon päästä kummitäti ja -setä lähtevät jo matkoille, eikä Rekku silloin voi tulla evakkoon.

    VastaaPoista
  2. Everi-veli,Halli-"serkku" ja kaukainen Acu-sukulainen kiroaa myös näitä kelejä. On oikeesti tosi masentavaa kun AINA sataa...Tulis ees pakkasta niin meidänkin porukka rupeas ehkä pikkuhiljaa tervehtymään, kun pöpöt kuolis pois.

    VastaaPoista
  3. Voi kummitäti, tiedäthän sinä, että nämä juoksuasiat tulevat ja menevät ihan miten tahtovat minusta riippumatta. Ehkä se johtuu täysikuusta. Mutta eiköhän Rekulle hoitajia löydy, silläkin riittää faneja.

    Katsoin muuten netistä, että kohta tulee pakkasta!

    VastaaPoista