sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Treenit

Treeneissä harjoiteltiin tänään seuraamista ja kontaktia. Minulta alkaa seuraaminen sujua jo ihan hyvin, mutta vaadin kyllä palkkaa tasaisin välein. Eihän sitä nyt kukaan ilmaiseksi töitä tee!
Tällä kertaa samassa ryhmässä oli komea flattipoika, ja ajattelin koko ajan että se on Rekku, ja halusin mennä painimaan. Se ei kuulemma ollut sopivaa käytöstä.
Kontaktinotto seuratessa meni myös hyvin. Palkan ei tarvitse olla enää ihan kuonossa kiinni, vaan maltan pitää kontaktin ohjaajassa. Vähän kerrallaan, mutta kuitenkin. Edistystä on havaittavissa!
Teimme myös luoksetuloharjoituksen, ja se oli mukavaa. Minusta on niin mahtavaa juosta emännän luokse, kun tiedän, että se antaa minulle patukan tai pallon. Ensin on kuitenkin maltettava istua kauniisti edessä ja katsoa silmiin. Se edessä istuminen onkin hankalaa, kun minä tykkäisin mennä sivulle istumaan. Siitä saa muuten aina palkan, joten sen täytyy olla toivottua käytöstä. Luoksetulossa siitä ei jostain kumman syystä palkitakaan. Täytyy ottaa selvää, mistä tässä oikein on kyse.
Treeneissä oli tänään erityisen mukavaa, sillä myös minun isäntäni oli mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti