sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Tämän päivän treenit

Treenit menivät tänään paremmin kuin viime viikolla. Ensinnäkään en hyppinyt emäntää vasten läheskään niin paljon kuin viimeksi, ja toiseksi me teimme monipuolisemman treenin.
Aluksi tehtiin taas luoksepäästävyysharjoitus, ja tällä kertaa minäkin hieman tervehdin kouluttajaa. Kouluttaja totesi, etten ole aggressiivinen enkä hullu, joten sain jäädä treenaamaan.
Meidät jaettiin ryhmiin, ja minä ilmoittauduin taas aloittelevien ryhmään (en enää sano sitä penturyhmäksi, koska siellä on muitakin kuin pentuja). Muodostimme ympyrän, jottei tarvitsisi seistä niin lähekkäin ja pystyimme silti kuulemaan mitä kouluttaja kertoi. Ryhmässä oli tällä kertaa 7 koirakkoa. Minun viereeni tuli aivan pienenpieni saksanpaimenkoiran alku, varmaan vasta 8- tai 9-viikkoinen! Se tuli vain tutustumaan koulutuskenttään, joten se ei sentään treenannut meidän kanssa. Minä olisin kuitenkin kamalan mielelläni mennyt painimaan sen kanssa, ja se vähän häiritsi keskittymistä. Keskittyminen oli muutenkin vähän kateissa, sillä vähän väliä unohdin mitä olimme tekemässä. Ehkä keskittyminen tästä paranee, kunhan käymme useammin ryhmätreeneissä.
Harjoittelimme pääosin ohittamista, katsekontaktia ja paikallaoloa. Aluksi kaikki vähän haahuilivat - niin minäkin - mutta loppua kohti homma alkoi toimia paremmin. Teimme myös koirakujan ja luoksetulon, se oli ihan huippua! Minun mielestäni emäntä olisi saanut mennä vaikka ihan kentän toiseen päähän, sillä vauhtia ei luoksetulosta puuttunut!

Treenin jälkeen kiersimme taas Haunisten altaan, ja ulostin (taas) olohuoneen mattoa.
Tapasimme lenkillä hauskan sakemannitytön, minun kanssani samanikäisen, ja juoksimme aivan päättöminä!

Kylläpä oli hauska päivä!

3 kommenttia:

 1. Arvaa mitä? Parafiiniöljy on ihan namia kupista lipsuttuna, ja tuo sitä mattoa ulos liukkaammin.
  Nimimerkki "kokemusta on"
  Magi

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Oli kiva lukea teijän treeneistä!:)Everi veli oli niiiiin ylpeä ja varsinkin siitä, että oli saanut linkin teidän sivuille!JIPII!

  VastaaPoista
 3. Kiitos mainiosta vinkistä, Magi! Nyt voinen huoletta syödä loputkin siitä ihanan sitkeästä olohuoneen matosta.

  Ja terve vaan, velipoika. Joo, ajattelin että jotta en sitten jäisi sinulle toiseksi tottelevaisuudessakaan kun seuraavan kerran tapaamme, on ehkä syytä hieman harjoitella. Ja totta kai minä laitoin linkin sinun blogiisi, kyllä sen verran pitää sisaruksia suosia!

  VastaaPoista