lauantai 7. marraskuuta 2009

Rituaaleja Ruissalossa

Perjantaina kävimme Ruissalossa luontopolulla.


Syyspäiväntasaus meni jo, mutta päätimme silti suorittaa muutaman syysrituaalin. Ensiksi siunasin Rekun metsässä.


Sitten teimme pari pyörähtävää rituaalimaista tanssiliikettä.
Lopuksi Rekku meinasi uhrata minut isolle kivelle. Ehkä hän on kyllästynyt ainaiseen kyljistä napsimiseen.


Onneksi tämä oli vain leikisti, eikä minua siis oikeasti uhrattu kenellekään.

7 kommenttia:

 1. Vaikuttavat ihan muinaisugrilaisilta talventulorituaaleilta. Mistäspäin ne sinun sukujuuresi olivatkaan ?

  VastaaPoista
 2. Tuo siunaaminen on upea juttu. Vielä albakin päällä ja noin harras ilme. Tuon jutun minäkin vielä opettelen, kunhan vähän ensin kasvan.
  Magi

  VastaaPoista
 3. Voi kauheaa, mitä hurjia leikkejä!

  VastaaPoista
 4. Niin, siis minähän olen alunperin hollantilais-ruotsalaista sukujuurta, mutta uhrasivathan ne viikingitkin talven tullen.

  Magi, olen harjoitellut siunaamista jo pennusta pitäen. Se toimii rauhoittavasti melkein kaikkiin uroskoiriin. Suosittelen opettelemaan kyseisen taidon. Ja muistakin se harras ilme!

  VastaaPoista
 5. Moi Villa :)!
  Teillä näyttää Rekun kanssa olevan aina niin kivaa. Se on mahtavaa kun on oma leikkikaveri ihan kotosalla, eikö olekin? Joko olette päässeet lumesta nauttimaan? Me oltiin juuri tänään koko lauman voimin lumisella pellolla ja sekös vasta oli lystiä!

  Terveisin, Rontti

  VastaaPoista
 6. HEH! Myös Everi-veli osaa tuon siunaamisen! Siunaa Acun ja Hallin lähes päivittäin. Hyvä tietää, että tämä taito kulkee suvussa!:)Eilen nypin Acun kyljestä kuivuneita 5 cm pitkiä rupia, myös Acu on todella kyllästynyt kyljissä roikkujiin....

  VastaaPoista
 7. Terve Rontti ja Everi! Rekku on tosi hyvä leikkikaveri, siis aivan paras! Meillä on aina kivaa. Tosin Rekunkin kyljistä löytyy usein pitkiä rupia... Kyllä, täällä Raisiossa on tullut juuri sen verran lunta, että olen saanut talvitunnelman päästä kiinni. Jatka vaan siunaamisen harjoittelua, Everi!

  VastaaPoista