keskiviikko 19. huhtikuuta 2023

Matildanjärven kierros

Olin sunnuntaina kiertämässä Matildanjärven kierroksen Teijon kansallispuistossa ystävieni Nipsun ja Kumun kanssa. Sipi ei lähtenyt mukaan, koska totta puhuen kaikilla on kivempaa jos Sipi jää kotiin.

Lenkki oli aika pitkä, yli 7 km, ja käytimme siihen reilusti aikaa. Sää oli huikea, aurinko paistoi ja oli lämmin. 


Aloitimme tietysti painimatsilla Kumun kanssa. Meillä oli niin hirvittävän paljon energiaa ja oli niin hauska nähdä pitkästä aikaa, että meidän oli aivan mahdotonta kävellä nätisti. Pysähdyimme polun viereen ja annoimme energian johdatella meitä. Se johdatteli meidät hirmuiseen takaa-ajoon ja painiin, ja lopuksi olimme aivan poikki. Tai no sen verran poikki, että pystyimme kävelemään rauhallisemmin.


Meillä on Kumun kanssa hyvät jutut keskenämme, sillä vaikka olemme eri kokoisia, olemme samanikäisiä ja yhtä villejä. Nipsulla oli vähän kestämistä tässä ja hän pysyttelikin koko ajan meistä kaukana. Näköalapaikalla poseerasimme Kumun kanssa kameralle.


Järven rannassa kävimme juomassa ja vähän kahlailemassa, jotta energiat eivät loppuisi. 


Minut ja Nipsu käskettiin kuvaan, mutta Nipsulle se oli vaikeaa. 


Kun olimme palaamassa autolle, olimme jo aika poikki, mutta halusimme silti kävellä aivan lähekkäin. Oli hauska päivä! Ensi kertaan sitten taas, Kumu ja Nipsu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti