sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

Villa 11,5 vuotta!

Tänään on minun 11,5-vuotispäiväni. Emäntä sanoi, että nyt aletaan jo laskemaan puolikkaitakin vuosia.

Perjantaina olimme viimeistä iltaa pohjoisessa ja pääsimme kivalle iltalenkille metsään. Lumi narskui kun pakkanen paukkui ja yllämme loistivat revontulet.

Tulimme eilen kotiin reissusta. Koko päivä meni autossa ja se oli aika rankkaa. Kun olimme lähdössä ja koitin hypätä autoon, liukastuin ja jäin roikkumaan auton reunalle. Se sattui aika paljon.
Kun matkaa oli taitettu noin tunnin verran, minulla alkoi vatsassa kuplia ja oli pakko päästä ulos tarpeille. Onneksi se järjestyi nopeasti, kävimme Pellossa Torniojoen jäällä pitämässä pienen tauon.

Raahessa pidimme pidemmän tauon Kekkospuistossa. Isäntäväki söi take-away-kebabia Kekkosen patsaan vieressä ja me pääsimme vähän jalottelemaan ja vetreyttämään lihaksia.
Raahen jälkeen matka jatkui emmekä pitäneet enää pitkiä taukoja. Pääsimme tietenkin käymään tarpeillamme aina sopivassa paikassa.

Kun tulimme kotiin, olimme aivan poikki. Matka kesti yhteensä melkein 14 tuntia. Onneksi nyt olemme voineet levätä omalla pihalla ja ennen kaikkea omassa pedissä!

Näin olen juhlinut tätä merkkipäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti